Thread: A taktikai elem
View Single Post
Old 01-26-2010, 08:34
Reaktor Reaktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by NewJackCity View Post
szerintem ez azért nem egészen igy van simán 0 hekis lehetett volna ha 500k-t fokozok
de max elodázni tudtam volna a leverést
és vitathato ugyan jo dontést hoztam e de félálomban ez volt a cél akkor hogy alá essek de csak kicsivel ami sikerult is
ha az elfokozást mondjuk le akarod reagálni az egy törp-gnom csatában igencsak nehéz egy torpnek legyen az el vagy utánafokozásrol
kozel nem beszélhetunk egyenlo felekrol még ha a torpben 1 db bánya sincs akkor sem
magyarul az hogy hatékonyan le tudod e kovetni a seregelengedést fajfuggő templomfuggő is
info nélkul nem megy
ami nem feltétlenul korrekt csata
az egy dolog hogy az ember a gazdasági folényt kihasználja
de azért lássuk be az hogy ekkora aduászt kap a kezébe hogy 0 hekit tudnak csak tole vinni az nem fairplay sehogysem
olyan mint a tultoltés
a sereget kuldo ori beverhető tény de cserébe egyedul bevitt egy klánt
itt meg cserébe egy egész klánnak akár a seregeit is kijácchatja és meguszhatja 0 hekivel
az emberek pontját levinni szerintem sem kéne mert elérhetetlen orikat gyártanánk csak vele
de valamit szerintem csinálni kéne mert ez igy megoli a játékot nagy hekin
Jack nem célom az okoskodás, vagy mások hozzáértésének, játékának bírálata, de úgy érzem, hogy Taszi hatalmas kockázatot vállalt a támadással, és ha Önmaga ellen harcolt volna (azaz ugyanazon feltételekkel Ő vitte volna az oridat) akkor akár rosszul is kijöhetett volna a harcból.

500K körül is láttunk mostanában több elfokozásos védekezést.
Kimegy a támadó full barakkal, nem figyel nem enged el, mert majd elfokoz támadás után.

Szeretnék már végre látni egy esetet amikor a figyelmetlen full barakkos támadóra visszaküldenek 4-6 sereget, és utána is fokoznak, és a szart is kiverik belőle! Ilyet miért nem lehet látni?
Nem igaz, hogy ezt csak én látom így.