Thread: A taktikai elem
View Single Post
Old 01-26-2010, 07:25
NewJackCity NewJackCity is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
Nem olyan kezelhetetlen dolog ez az elfokozás.
Nemrégen csatázott Taszi klántársam, előle is el akartak fokozni, de utánament, és nem 0 hekis ütés lett belőle.

Kicsit tovább kell látni az orrunknál, és ha mindkét oldal használja a mozgás lehetőségét akkor kardki-kard csata zajlik.
Ha csak az egyik fél használja akkor "kivéreztetheti" a másik klán tartalékait, ezzel előkészíthet akár klánráállást is.
Az elfokozott ország, sok esetben csak időt nyer, hisz a katmorálja romokban elkezd zuhanni, az ellen pedig újra a támadásra készülhet.

A hiénázás pedig nem érv, mert az biza máshol is van, a sűrű mezőnyben is.

Egyszerűen meg kell tanulni ezt a taktikai elemet használni, élni vele, vagy ennek segítségével gazdasági erőfölényre szert tenni. (védelmi elfokozás után azonos klán más országait támadva sokkal kisebb esély van hathatós ellentámadásra.
szerintem ez azért nem egészen igy van simán 0 hekis lehetett volna ha 500k-t fokozok
de max elodázni tudtam volna a leverést
és vitathato ugyan jo dontést hoztam e de félálomban ez volt a cél akkor hogy alá essek de csak kicsivel ami sikerult is
ha az elfokozást mondjuk le akarod reagálni az egy törp-gnom csatában igencsak nehéz egy torpnek legyen az el vagy utánafokozásrol
kozel nem beszélhetunk egyenlo felekrol még ha a torpben 1 db bánya sincs akkor sem
magyarul az hogy hatékonyan le tudod e kovetni a seregelengedést fajfuggő templomfuggő is
info nélkul nem megy
ami nem feltétlenul korrekt csata
az egy dolog hogy az ember a gazdasági folényt kihasználja
de azért lássuk be az hogy ekkora aduászt kap a kezébe hogy 0 hekit tudnak csak tole vinni az nem fairplay sehogysem
olyan mint a tultoltés
a sereget kuldo ori beverhető tény de cserébe egyedul bevitt egy klánt
itt meg cserébe egy egész klánnak akár a seregeit is kijácchatja és meguszhatja 0 hekivel
az emberek pontját levinni szerintem sem kéne mert elérhetetlen orikat gyártanánk csak vele
de valamit szerintem csinálni kéne mert ez igy megoli a játékot nagy hekin
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to NewJackCity For This Useful Post: