Nos, kicsit én is elképedve olvastam amit Ati beírt. De meg kell hagyni, hogy CSAK hadizni tud a hulla, tehát elméletileg neki kell lennie a legerősebb hadi fajnak.
Vélemény:
- A szintnkénti bónuszrendszert max akkor tartanám jó ötletnek, ha van valami szintenkénti malusza is. Pl.: Minden szintlépés után 15%-kal hatásosabbak a házgyújtások. Ha ilyenek nincsenek bent, akkor teljesen indokolatlan szerintem, hogy szintenként kap bónuszt, ráadásul ilyen nagy mértékben. Így egyre feljebb jutva nemhogy nehezedik, hanem egyre könnyebb a játék majd hullával (nyílván annak aki elviseli a sok gyújtást).
- Ha ennyi hadi bónuszt kap, akkor azért még 2 plusz lyukat beraknék neki. Elvenném a következő bónuszokat tőle: a földrengés csak minimális károkat okoz ; hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés.
- A betegség így nagy hekin, ahogy előttem is írták, többen is szerintem, szinte ellehetetlenítené azokat az országokat, akik beverik a hulltát. Márpedig nem jó, ha senki nem meri megütni. Így a betegséget kicsit módosítanám, úgy, hogy 3000 hektáról, a 3000 körön felül kapott betegség az csak 75%-ban számít, továbbá 6000 hektártól csak 50%-ban. Példa: 3500 hekis hullát bevernek, akkor az 3000+500*0,75=3375 , míg 8000 hekin mondjuk: 3000+3000*0,75+2000*0,5=6250.
Tehát összefoglalva:
Én támogatom a hatalmas hadi és férőhely bónuszokat, ha:
- El lenne véve ez a két bónusz: a földrengés csak minimális károkat okoz ; hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés.
- Minden szinten 10-15%-kal javulna az ellene irányuló gyújtogatás hatásfoka
- A betegség a fent leírt módon, nagy hektárokon csökkenne.
Indok: Így tényleg mindent elsöprő terminátor lenne, viszont ha egy-két gyengítést beraknánk neki nem hadi oldalról, akkor azért már nehezebben lehetne vele haladni. Mert ha így felturbózzuk az erejét, akkor egy közepes játékos is lazán felkapaszkodna A-ba és fordulna.
Tehát azt gondolom, hogy megérdemli a hatalmas ütőerőt, de legyen még sebezhetőbb tolival / varival, és a betegség nagy hekin kicsit legyen visszavéve.
|