View Single Post
Old 06-26-2006, 10:54
Colony Colony is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ordan
Szerintem nem kéne ennyit fikázni a hullákat. Az lehet, hogy alsóbb sinten gyengék, minnél fentebb vannak annál erősebbek. Lehet, hogy nem tudnak varázsolni, meg lopkodni, meg nem érnek semmit a tekik. De nem kell foglalkozniuk az étellel, kórházzal. Bár az tény, hogy mivel nem tudják használni a tudománytekercseket, kissé hátrányban vannak. Ezt aláírom. De szerintem a élőholt a legjobb. Főleg, ha ajelleme kereskedő.
Tapasztalataim szerint pont ellentétes, fordítottan arányos egy hulla erősége...minnél alacsonyabb szinten van "annál erősebb" a többi fajhoz képest. Egyébbként, mint már említettem tényleg a leggyengébb faj...körbefordulni meg se próbálnám vele. De én akkor is szeretem-szerettem.

Pl: Mikor 1/A alján csücsültünk szövi társaimmal a kötelező 1000 kört, beregiztem egy hullát csak úgy céltalanul, csapkodni olyan szociális lélek módjára. Egy idő után egyre többet foglalkoztam vele, vicces szitukat éltem át és elég nagy vagyont halmoztam fel...5/V-ben történt mindez. Klántársam unszolásomra is beregizett csináljunk egy hulla szövit Őt a 5/X-be rakta. Mindegy alapon versenyeztünk a két külön csoportban ki tud több runát összefosztani stb. A fordulás eljöttekor komoly dilemmát okozott szám(-unk)omra törlése.

Játszani jó vele és a maga módján játszható faj...nagy célok elérésére nem alkalmas
Reply With Quote