View Single Post
Old 01-25-2010, 14:59
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Paliking View Post
Ez nem akkor kérdéses, amikor van időd bármit megcsinálni, tudom én is hogyan lehet 100%-ot vagy többet is elhívni szövitől (bár annak nincs értelme).
Arra gondolok, hogy amikor pl. szöviháborúban támadsz, akkor nem mindegy, hogy a többi szövidnél egy támadáshoz mekkora sereget kell bekészíteni. Ha az 50% helyett 60% egységet tud vinni vagy hívni, akkor máris kevesebb kell az adott egyésgből, ami pl. egy seregcserés szöviháborúben elég jó pénzkímélő eszköz tud lenni.
De ugyanez igaz védelemnél is, amikor háborúban állsz, nem mindegy, hogy egy utsó pillanatos távol esetén mekkora segítséget tudsz behívni/küldeni.
Nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet olyan személyiséget alkotni, ami az ilyen utolsó másodpercekre kiélezett országoknak szól. Akik ilyen stratégiákkal játszanak, azok már alapból sikeresebbek a játékosok nagyrészénél, és egy ilyen bővítés ilyen esetben csak nekik kedvez, hiszen más körváltások között megoldja, hogy ne 50% segítség legyen bent, hanem több, az ő helyzetükön ez semmit nem változtat.