View Single Post
Old 01-22-2010, 21:41
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 2%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Hát... A sok veszekedésből annyi lett, hogy felírtam külön papírokra az összes útvonal-alternatívát, és effektíve miután leszállok a vonatról a keletiben, találomra kihúzok egyet, és azon megyek...

És köszönöm a két konstruktív javaslatot, miszerint aTsobi vagy Dragi kijönnek elém. Ennek nagyon örülnék, mivel amúgy is korán odaérek, szóval amelyikőtök elém jön, azzal addig beülhetünk máshova, vagy hülyére ihatjuk amgunkat Monrónál, mire a többiek elkezdenek szállíngózni...

Ts, a te számodat is tudnom kéne, én lepődtem meg a legjobban, hogy nincs benne a telefonkönyvemben... Tudom, hogy számot cseréltünk. (Igaz, azóta egy telefonváltás történt - számom maradt a régi - és lehet elveszett pár szám, amikor a régi telórál átmásoltam az újra blutúszon. Bár erre nem látok nagy esélyt. Fogalmam sincs hol a számod.
Dragi, szerintem a te számodat is tudnom kéne, szerintem számot cseréltünk, azon a hajnalon, amikor a városban kóvályogtunk...
A te számodat se találom. :S

Ts, remélem itt vagy, mert most küldök egy zöldet. Holnap nem lesz időm elolvasni a válaszlevelet... (Melózni megyek hajnalban, melóból fogok elindulni Pestre....)
ment private message
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote