Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 06-26-2006, 05:58
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Roni
monro: aki itt felháborodhat azok mi vagyunk... és egy árva szóval nem említettük h Ti voltatok... azért érdekes h Neked ez jött le. Miért? .
Azért Roni, mert erre céloztatok!!!
Nem hülye senki, nem kell megnevezni senkit... Elég az ha TE és WAND azt mondod, hogy BIZTOS VAGYOK BENNE, meg hogy TUDOM. Elmehettek mindketten a jó búsba!!!

Tudod én meg abban nem vagyok biztos, hogy egyáltalán volt e feltörés. Mi a lószar történt? Elment 500K egység? Nabummm nálunk is ment már el ennek a többszöröse pontosan olyan módon mint nálatok, mégse pattogtunk, hogy biztosan feltörtek bennünket! Abból amit Wand mesélt telefonon ezelött egy hete sokmindenben kilóg a lóláb. Mondjuk ezt nem itt vezetném le.

Jó lenne ha a bölcsességeteket, hogy ti aztán bizton tudjátokmi történt nem arra használnátok fel, hogy bemocskoltok bárkit is. Mindenki tudja kikkel harcoltok Én magam is leírtam feljebb, hogy szar a szitu, mert kizárólag nekünk lenne rövidtávú érdekünk. Ugyhogy NE TE LEGYÉL FELHÁBORODVA amikor ráutaló magatartással vád nélkül közöltétek tegnap, hogy az volt akinek az érdeke! Ehhez nem kell kimondani semmit. Ettől még paraszt dolog, főleg ugy hogy tudjátok, hogy hazugság!
Reply With Quote