View Single Post
Old 01-21-2010, 22:58
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 13%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Segítséget szeretnék kérni.

Ha tudok menni, hogy tudom magam elnavigálni a Szkarába?
Legutóbb is mutatták az utat. :S

Pécsről idnulok, és a Keleti pu-ra érkezem.
És én csak a Zsáninak, Waki-nak, Biolnak, Erdélynek, HM-nek, Monronak, Seldonnak, Szotyinak, és Andrew-nek tudom a telefonszámát...

Ők meg nem nagyon igyekeznek erre a talira, így nem tudom hogy kit kérhetnék meg, hogy segítsen odatalálni.
Keleti Pályaudvaron felszállsz vagy a 2-es metróra vagy a 173(E) jelű buszra, elmész a Blaha Lujza térig, ahol a Ferenc körúton a Margit híd irányába felszállsz a 4-6 villamosra, elmész a Nyugati Pályaudvarig, ahol tovahaladsz a Váci úton a 3-as Metróval Újpest Központ irányába és leszállsz a Gyöngyösi utcánál, átmész a Duna Plaza-val szembeni oldalra és onnan már fogod tudni az utat..

VAGY

Keleti Pályaudvaron felszállsz a 2-es Metróra, elmész a Deák Ferenc tér megállóig, ahol átszállsz a 3-as metróra és elmész a Gyöngyösi utca megállóig.

Elvileg az én számomat is tudod, szóval bátran. Ha mégsem tudod, akkor írj privát üzenet és küldöm

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Sponsored Links