View Single Post
Old 01-21-2010, 22:17
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Érdekes, amiket írtok, de talán vissza lehetne térni a topic témájához...
sztem...
Gondolod hogy van még mit hozzátenni a témához?

Egy kicsit az is volt a célom ezzel a témával, hogy rávilágitsak hogy bizonyos vagyon felett szerintem már nem a saját játékodat támogatod CSAK, hanem más játékosoknak pusztán önös érdekből ártassz. Ezt nevezhetjük a játék részének, de nem hiszem hogy ebben az irányban kéne elmozdulnunk, most még lehet hogy valakiknek ez vicces, de amikor minden 10. ember annyi pénzzel fog szaladgálni nem sok értelmes harc lesz alacsonyabb szinteken ahol kevesebbet kell épitekzni, kevesebb az egység, mert észnélkül fognak menni az akciók nem fog kerülni semmibe. Csomó kevés pénzből adódó taktikai elem kiveszik a játékból.
Azért van az A csoport, hogy kiéljék az emberek a végtelenitett lehetőségeket, mert ott a terület, igy az egységek száma is a végtelenbe tart, sokkal kevesebbet számit az a vagyon, amivel 5-2-s szinteket játszhatatlanná lehet tenni. Aki akar vigyen fel A-ba pénzt, de közben ne jkszezzen, ne manipulálja a piacot össze-vissza. (Kihagytam azt hogy 'ne érezzék magukat felsőbbrendűnek, mert visszaüthet') Ezeken túl felőlem azt csinálnak amit akarnak. Aki meg mégis ezt tenné az ellen meg akkor kiegyezek magamban 5 mészár 1 foszti felállásban amit csak és kizárólag a pénzének megszerzése érdekében csinálok, feltéve ha lesz bármikor is lehetőségem játszani egy nagytudású sok pénzzel rendelkező ország ellen.

És ami a témához kapcsolódik, én még mindig támogatom az újrázás miatti vagyonlimitet, akkor is ha csak valami irreális határt huzunk, mondjuk újrázásnál mindenki elveszti az 1milliárd feletti runáját, 500millió feletti tekijét, és nem lehet 200K nál több egység képzésen.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to siQ For This Useful Post: