Quote:
Originally Posted by none
kis csopikban ne vár, hogy legyen mindig kati a piacon.. nagy csoportban nem lesz olyan, hogy nincs semmi a katipiacon, olyan lehet, hogy nincs íj.. de az csak, akkor árt, ha épp nem életképes az orid pl full üres, full paci.. ilyen esetekben viszont ne mást hibáztass.. stratégiai játékrol beszélünk, ha nem jön be az a stratégia, hogy üressen tartod az orid, hát ne tartsd üressen..
(most arrol beszélünk mikor nem az illető ellen harcolsz, mivel ez volt az alapfelvetésed..)
|
Hát nagy csopotban is többször előfordult nem is olyan rég hogy nem volt például pont ij a piacon. És nem hiszm hogy ez csak akkor probléma ha üres az orim, ha van bent 50K ijam és 2K kéne hagy megfogjam és van bent pénzem, akkor ne más piackivásárlási sokási döntsék el hogy védeni tudom vagy nem. Főleg ha tök véletlen mindig akkor nincs piac amikor kéne, még akkor is ha nem velük harcolok. És tessék itt a jksz amit soha az életben nem fogsz bizonyitani. Most akkor katonai a játék, hogy üthessek bárkit. Vagy gazdasági?
Mert te azt mondod, hogy hiába tudom kié a piac nem üthetem, ha ő nem hajlandó harcolni velem?