View Single Post
Old 01-21-2010, 10:04
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Olvasva, kicsit érdekesnek találom ezt. Mondhatnám feleslegesnek is. Ahogy Wu is Vityu mondta 1% az azt mondom oké belefér (felesleges ez is), de a 10 tagú klán 1%-a már elég súlyos, és szerintem egy jól összerakott pénzes klán ellen, ahol már komoly éplisták is vannak, felesleges ez a +1%. Kis klánként rengeteg lehetőség van az ütésre, lehet az egyéni, lehet az klánütés. Bevehet bárkit, kitehet bárkit, játszhat az értékellek. Nem hiszem, hogy nem tudna feljebb haladni. Ha nem tud akkor nem az A-ban a helye. És itt nincs szó a pénzről. Mindenkinek maga kell előállítania. Vannak olyan klánok akik csak szenvednek a pénztelenségbe, pedig egy kis józan gondolkodással, pár k kör múlva rengeteg vagyont halmozhatnának össze, csakhát hülyék. Most ezeket kéne támogatni ilyen olyan %-ok, elfek gyengítése és hasonló módon, hogy ők is nagyok lehessenek? Nemtudom...
Az én klánom is tudott pénzt termelteni a semmiből, mert volt eszünk hozzá, hogyan csináljuk, és elég nagy klán lettünk, más is megtudja ugyanezt csinálni bármilyen új + dolgod nélkül is.
Kis orikat elég sok támogatás éri, példáúl eltörölték azt hogy bármekkora nagy ori beüthessen egy nála sokkal kisebb tagokból álló klánt, ez jó ötlet volt, és jogos is, de hogy még jobban támogassuk a kicsiket, sztem nagyon felesleges lenne.
Az elf mocsárról meg annyit...aki akar átüti őket, példa vagyok erre mondjuk most én is. 110k értéken léptem az új orimmal, most 500k-n vagyok, pár nap alatt végigmentem a mezőnyön, anyagi támogatást nem tudtam kapni, csak saját és társam segítségére hagyatkozhattam, fosztottunk gőzerővel, és ütöttünk. Hol elfet, hol más fajt..nekünk nem okozott gondot, másnak jelent?
Megoldás az lenne hogy újítani kell, mert van akinek nem megy? Hát én ellenzem. Ha normális személyiség lenne az újítás persze lehet azt mondom jó dolog, de e felesleges, és ha már személyiségről van szó, ne csak 1 csoport élvezhesse annak előnyét.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Iron For This Useful Post: