Quote:
Originally Posted by Princ
Ha ezeket a szempontokat veszem, sokadik szemként a tábi jelenleg is megállja a helyét, ehhez igazán nem szükséges variálni.
Ha meg az átlagét, ahol is úgy látom, orkként nem kevesen választják a tábornokot a tudóssal szemben (rendben, nagyon tudatlanok, de mégis ezt teszik), akkor a szemek halmozásával már jelenleg is érződő előny tovább fog növekedni, tulajdonképpen céltalanul, mert az ország egyetlen lehetséges külső dísze (ami tömegek által is elérhető) önmagában is bőven elég motiváció a fordulgatásra.
|
Szükségesnek nem szükséges variálni, ezt én sem állítottam

Azt meg pláne nem mondtam, hogy tudatlanok, akik a tábit felveszik az elsők között, hanem, hogy az én játékstílusomba nem illeszkedik, illetve igen vannak olyanok is akik bedőlnek a +10% vonzásának mintha passzív bónusz lenne, de értelemszerűen feltételezem, hogy a jobb játékosok szintén tudják mit miért csinálnak.
Abban nem értünk egyet, hogy szerinted a szemek halmozásával érződik előny, szerintem meg nem.
Itt hadd említsem meg a nagyképűség vádja nélkül, hogy elég sok (összesen) 15 és 20 fölötti személyiségekkel rendelkező szövit vertünk már szét, illetve Hódos pályafutásom során volt egy szövi akik igazán rommá vertek úgy, hogy "csak" 3 egyszemes és egy kétszemes volt benne (de aztán kiderült, hogy kik azok

)

Ezekből én azt a következtetést vontam le, hogy a személyiségek marginális jelentőségűek az eredményesség szempontjából, ugyanakkor ahogy mondod, rendkívüli a jelentőségük az "érzés" szempontjából

Pont a marginális jelentősége miatt, és azért mert a tábibónusz nem passzív, hanem aktivizálni kell, vagyok a kiterjesztés mellett. Természetesen durván összetápolni sok szemcsit nincsen értelme. De csak a status quo kedvéért nem is vagyok ellene a tábi személyiség megpiszkálásának.