View Single Post
Old 01-18-2010, 22:02
pitman pitman is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 80%
Default Félelf toli szerintem

Sziasztok
hozzászolva ehhez a témakörhöz, én játszottam félelf tolival elég szépen. Nekem bejött a következő stratégia.
Ilyen feláállásban volt az orim:

ház:37
tanya:10
raki:10
templom:40
kocsma:63
barakk: 20
torony: 20

/nos ettől eltértem amikor már feltérképzetm a többi orit/

Csak 7-8 körre felettem lévőket loptam le, ennek hátránya hogy a csopi elején nem voltam soha ilyen beállitottságú orival, de ez nem is hiányzott. Valamint soha nem loptam a csak a térkapu lejárta előtt, igaz ez csak erős szövikre vonatkozik. Hullák ha voltak azokon keresztül meg öröm volt bemászkálni a többi taghoz. Ilyen felállással nem sok ori uszta meg hogy benézzek hozzá. Igaz épületfelmérés sokat elárult az orirol volt akit hagytam is mert nem érte meg a fáradtságot és a toli készültséget.
Az ellopott tökével meg piacozni kellett de nagyon mert akkor jött a plussz pénz.
Az 5 szinten maradtam 200 hekin amig nem szedtem meg magam ami sikerül is. Igaz több-kevesebb sikerrel. és utánna muszály volt fedezni a topba a lépéshez.
Az biztos hogy az 5 szinten nagyon untam ezt a felállást mert sokszor lyukrafutottam

Általában csak 4-5 szinten boldogultam evvel a fajjal és személyiséggel. Mostmár nem használom a félelfet, elég volt belölle

Ennyit füztem volna ehhez a témakörhöz.

Legyen szerencséd, nállam tuti nem lesz élményben részed

UI: Vippet azért ne felejtsd el toliknál szerintem nagy aszükség van rá, megkönnyiti az életedet.
Reply With Quote