Quote:
Originally Posted by Dynosaur
Pl? Biztos kellenek azok a személyiségek, amik megbontanák az egyensúlyt?
|
Nem tudom olvasod-e amit irok. Pont ez az, hogy a jelenlegi rendszerben nem kellenek, de amugy én örülnék ha többféle dologgal szinesedne a játék.
Quote:
Szerintem meg inkább azoknak tetszik ez a javaslat, akiknek nincs több szemesük, és elérhetetlennek érzik, hogy legyen, ezért inkább jól megszivatják azt, akinek már van, nehogy több pozitív dolog hasson az országára, mint azoknak, akik mellesleg megdolgoztak érte!
|
Relativ az hogy miért dolgoztál meg. Azért dolgoztál meg amit a játék felajánl neked. Ha mindenkinek ugyanazok a szabályok akkor ezért senki sem szólhat egy szót sem.
Quote:
És milyen szemeid vannak? Tudós+vándor? És ha bevezetésre kerülne a javaslat, akkor hogy oldanád meg, hogy pl ez az országod újraválassza a szemeket? Szerinted hány ember írna felháborodott levelet supportra, hogy miért írja ki a játék, hogy válasszon személyiségét, vagy továbblép választás nélkül?
|
Nem esnék kétségbe semmilyen változtatás hatására, az adott lehetőségből megpróbálnám kihozni a maximumot. Nem mellesleg szerintem a több szemesek közül a legtöbben személyiség nélkül is csont nélkül megtudnák csinálni a fordulást. Aki meg supportra ír szabályváltozás miatt azt csak sajnálni tudom.
Quote:
És akkor lenne diszkrimináció, hogy orkkal nem lehetek tudós+tábi, gnómmal meg igen? Vagy esetleg törpe csak 2. szemnek választhatja a gazdálkodót, mert milyen durva lenne 210%-os bányabónusz? Vagy a félelf a tolvajt, mert akkor már 2x-esen kevésbé fáradna? Mert ugye kiegyenlítésről beszélünk...
|
Nem lenne diszkrimináció. Tolvaj félelfnek is sokkal kevesebbet ér mint a Tudós. Viszont lehetne olyan tolvaj szemcsi, ami hasonlóan erős mint a Tudós és akkor félelfnél lenne alternativád első személyiségre.