View Single Post
Old 01-18-2010, 17:22
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Dynosaur View Post
Pl? Biztos kellenek azok a személyiségek, amik megbontanák az egyensúlyt?
Nem tudom olvasod-e amit irok. Pont ez az, hogy a jelenlegi rendszerben nem kellenek, de amugy én örülnék ha többféle dologgal szinesedne a játék.

Quote:
Szerintem meg inkább azoknak tetszik ez a javaslat, akiknek nincs több szemesük, és elérhetetlennek érzik, hogy legyen, ezért inkább jól megszivatják azt, akinek már van, nehogy több pozitív dolog hasson az országára, mint azoknak, akik mellesleg megdolgoztak érte!
Relativ az hogy miért dolgoztál meg. Azért dolgoztál meg amit a játék felajánl neked. Ha mindenkinek ugyanazok a szabályok akkor ezért senki sem szólhat egy szót sem.

Quote:
És milyen szemeid vannak? Tudós+vándor? És ha bevezetésre kerülne a javaslat, akkor hogy oldanád meg, hogy pl ez az országod újraválassza a szemeket? Szerinted hány ember írna felháborodott levelet supportra, hogy miért írja ki a játék, hogy válasszon személyiségét, vagy továbblép választás nélkül?
Nem esnék kétségbe semmilyen változtatás hatására, az adott lehetőségből megpróbálnám kihozni a maximumot. Nem mellesleg szerintem a több szemesek közül a legtöbben személyiség nélkül is csont nélkül megtudnák csinálni a fordulást. Aki meg supportra ír szabályváltozás miatt azt csak sajnálni tudom.

Quote:
És akkor lenne diszkrimináció, hogy orkkal nem lehetek tudós+tábi, gnómmal meg igen? Vagy esetleg törpe csak 2. szemnek választhatja a gazdálkodót, mert milyen durva lenne 210%-os bányabónusz? Vagy a félelf a tolvajt, mert akkor már 2x-esen kevésbé fáradna? Mert ugye kiegyenlítésről beszélünk...
Nem lenne diszkrimináció. Tolvaj félelfnek is sokkal kevesebbet ér mint a Tudós. Viszont lehetne olyan tolvaj szemcsi, ami hasonlóan erős mint a Tudós és akkor félelfnél lenne alternativád első személyiségre.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to siQ For This Useful Post: