View Single Post
Old 01-18-2010, 16:46
Dynosaur Dynosaur is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
DE lenne egy csomó személyiség ötlet amit amiatt nem lehet bevezetni, mert ha bekerülnének a játékba akkor teljesen megbomlana az egyensúly, mert együtt felvéve túl nagy bónuszt jelentene.
Pl? Biztos kellenek azok a személyiségek, amik megbontanák az egyensúlyt?

Quote:
Ez a javaslat szerintem azoknak frusztrálóbb akiknek nincs több személyiségük pedig már régóta erre vágynak, valamint azoknak akik a sok személyiségükkel akarnak izmozni.
Szerintem meg inkább azoknak tetszik ez a javaslat, akiknek nincs több szemesük, és elérhetetlennek érzik, hogy legyen, ezért inkább jól megszivatják azt, akinek már van, nehogy több pozitív dolog hasson az országára, mint azoknak, akik mellesleg megdolgoztak érte!

Quote:
Nekem spec több személyiséges országaim is vannak, de pont azért mert nem a személyiségek számát gondolom a legnagyobb előnynek a játékban elfogadnám, ha mondjuk (2) -vel nem lehetnék Tudós- Vándor, csak (4) -el mondjuk.
És milyen szemeid vannak? Tudós+vándor? És ha bevezetésre kerülne a javaslat, akkor hogy oldanád meg, hogy pl ez az országod újraválassza a szemeket? Szerinted hány ember írna felháborodott levelet supportra, hogy miért írja ki a játék, hogy válasszon személyiségét, vagy továbblép választás nélkül?

És akkor lenne diszkrimináció, hogy orkkal nem lehetek tudós+tábi, gnómmal meg igen? Vagy esetleg törpe csak 2. szemnek választhatja a gazdálkodót, mert milyen durva lenne 210%-os bányabónusz? Vagy a félelf a tolvajt, mert akkor már 2x-esen kevésbé fáradna? Mert ugye kiegyenlítésről beszélünk...

Last edited by Dynosaur; 01-18-2010 at 16:51..
Reply With Quote