Quote:
Originally Posted by Gabro
az egész egy marhaság!
ne korlátozzuk már a szemek felvételét!
akinek 1 szeme van forduljon, akkor lesz másik is....nem sírni kell hogy így meg úgy erősebbek a kék szemesek....
a másik meg az, hogy az ellenfél megválasztása ne menjen ész nélkül....ha belekötsz egy 3-4-5 szemes szövibe, akkor ne csodálkozz ha szanaszét szednek...
tolvaj-varázsló-gazdálkodó ork, mi? csak hogy ne legyen előnybe? hát szerintem meg IGENIS LEHESSEN előnybe az akinek több szeme van...
|
Azt hiszem Princ -el nem sírunk, és nem is félünk semmilyen több személyiséges oritól. Maga a javaslat sem azért született, mert erősnek tartanánk a sok személyiséges orikat. JELENLEG.
DE lenne egy csomó személyiség ötlet amit amiatt nem lehet bevezetni, mert ha bekerülnének a játékba akkor teljesen megbomlana az egyensúly, mert együtt felvéve túl nagy bónuszt jelentene.
EZÉRT gondolkodunk egy olyan javaslaton, ami ezt orvosolja és nem szab gátat további érdekes újitásoknak.
Nekem spec több személyiséges országaim is vannak, de pont azért mert nem a személyiségek számát gondolom a legnagyobb előnynek a játékban elfogadnám, ha mondjuk (2) -vel nem lehetnék Tudós- Vándor, csak (4) -el mondjuk.
Ez a javaslat szerintem azoknak frusztrálóbb akiknek nincs több személyiségük pedig már régóta erre vágynak, valamint azoknak akik a sok személyiségükkel akarnak izmozni.