View Single Post
Old 01-16-2010, 09:43
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
(off)
Remy ez most is így van, csak jelenleg pontosan 3,5x annyiba kerül... most is hektárhoz mért szorzós rendszer van amiben ez probléma lehet(ne). viszont mivel a 100k pontos határ is él, nem fogod megcsinálni. ezáltal tök mind1 hogy 20,50,vagy 70x számit a nép, mert ezzel az én nyertem taktikával nem érsz semmit mivel 0át viszel bizonyos hektár felett.

Amúgy sztem a logikátlansággal szemben fontosabb más emberek játékélménye. És páran már elmondták hogy nem 1 áthidalhatatlan probléma ez normálban. (ennél pl sokkal nagyobb probléma 4db 9szemesnek lenni 1szöviben.)
Az anarch nem csak a csőcselék gyűjtő helye, és igenis őket ezzel kár éri, amikor te arról beszélsz,hogy ne élezze annyira, az legalább 16% gyengülést jelent annak az országnak vari/toli/hadi téren.
Latod Kuty, mar valaszoltal is magadnak, miert nincs igazad. Most nem lehet ezt csinalni a 100ks hatar miatt. A 20xos szorzoval lehetne. (jobb lenne ha kicsit gondolkodnal a butasagok irasa, es a lefele nyilak nyomogatasa helyett...)

Anarch: Es akkor mi van, ha gyengebb? Ugyis folyton szabin van... Tart feljebb meg egy orszagot. Nagy cucc. Normalban ilyet nem lehet, ugye... :P

Last edited by Remedy; 01-16-2010 at 10:09..
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post: