View Single Post
Old 01-16-2010, 01:52
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Na nezzuk.

Van egy orszag 22.000 hektaron. Mondjuk ez 1.038.400 pont.

Van egy masik 21.000 hektaron. Mondjuk ez 991.200 pont.

Elso emberunk rabont a masikra, kitol egy sereget, majd beepit, es elfokoz annyit, hogy az ellen 3 kornel kozelebb ne tudjon kerulni, azaz ne tudjon visszatamadni.

Az also ember 32k pontot tud fokozni a bennlevo emberein kivul.

Ergo a felso ember ki tud tamadni, a masiknak eselye nincs visszautni.

Az also ember alapbol eselytelen megtamadni a felsot.

Szoval tessek, 20as szorzoval itt egy "en nyertem" taktika.

Nemhogy minden problema megoldva, hanem mindenkinek lett egy hatalmas uj problema.

(Szoval ha ilyeneket terveztek, szoljatok az Asoknak, mert ez alapjaiban forgatja fel a jatekot, plane ilyen durva modositassal)
(off)
Remy ez most is így van, csak jelenleg pontosan 3,5x annyiba kerül... most is hektárhoz mért szorzós rendszer van amiben ez probléma lehet(ne). viszont mivel a 100k pontos határ is él, nem fogod megcsinálni. ezáltal tök mind1 hogy 20,50,vagy 70x számit a nép, mert ezzel az én nyertem taktikával nem érsz semmit mivel 0át viszel bizonyos hektár felett.

Amúgy sztem a logikátlansággal szemben fontosabb más emberek játékélménye. És páran már elmondták hogy nem 1 áthidalhatatlan probléma ez normálban. (ennél pl sokkal nagyobb probléma 4db 9szemesnek lenni 1szöviben.)
Az anarch nem csak a csőcselék gyűjtő helye, és igenis őket ezzel kár éri, amikor te arról beszélsz,hogy ne élezze annyira, az legalább 16% gyengülést jelent annak az országnak vari/toli/hadi téren.

Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post: