View Single Post
Old 01-16-2010, 00:38
Dynosaur Dynosaur is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
Szerintem a személyiségek célja egyértelműen a játék szinesitése kéne hogy legyen, és a taktikádhoz való alkalmazkodás. Ezt szerintem nem lehet ugy elérni ha fel lehet állitani egy olyan személyiség sorrendet egy fajhoz amit az emberek 90%-a minden esetben ilyen sorrendben választ.
Ha viszont vannak erősebb és nem erősebb személyiségek és sokféle választási lehetőség, mindjárt választanod kell, hogy inkább 5 kicsi szemet választassz, amivel több területen kapsz kis pluszt, vagy 2 durvább szemet, amivel tápolod magad. Eredeti ötletemnél is mondjuk kis kék 6ossal már lehetnél Vándor tudós is pl. Csak akkor lemondtál másról, valaki meg azt mondja hogy ha a tolik és varik is gyorsabban termelik a készülijét az többet ér mint ha Tábornok lenne. másnál meg forditva, viszont sokkal több kombináció előfordul. A legtöbb szemes topicban előfordul olyan beirás, hogy nem ez tul durva lenne, mert pl Tábornokkal, meg tudóssal együtt már tul nagy táp 3 szemes orinak. Szóval nem önmagában van baj némely személyiséggel, hanem hogy ha valaki azonos területre pl harc erősitésére választja a szemeket akkor elég gyorsan tul erős lesz azon a területen, ezért nem lehet semmilyen más személyiséget behozni ami azt erősiti.
hmm...
1: vándor + tudós: csak az egyik erősíti a harcot.
2: akkor a gnómommal nem lehetek tudós + tábornok, mert az olyan brutális?
3: "azonos területre pl harc erősítésére": van másik terület amit 2 szemmel erősíteni lehet?

amúgy... Sorrend így is úgy is kialakul. Az emberek rájönnek, hogy mi a jó személyiség a fajuk számára, melyik az igazán erős... Akkor nagy százalékban ezt fogják használni! Tudom hülye példa, de régen wowoztam... a szerver 70%-a paladin volt. Akkor az nem megoldás, hogy a következő frissítésben kicsit meggyengítem a palát, mert olyan unalmas, hogy mindenki azzal van! (cement sámánnal voltam, a kedvencem )

nahh megyek aludni...
Reply With Quote