Quote:
Originally Posted by Andrew
Engem egyáltalán nem zavar, hogy valakinek sok személyisége van. Azért lenne értelme az ilyen jellegű javaslatoknak, hogy olyan új személyiség is lehessen, amit első szemnek is be lehet választani. Persze csak akkor, ha ez utóbbi cél 
|
na igen... kérdés, hogy cél-e új, "táposabb" személyiségek behozatala... Szerintem inkább színesíteni kéne, kisebb dolgokkal... Bármilyen személyiség jól jöhet egy adott helyzetben! Tudom ez nem sokakat érint (sajnos!

), de például egy építész hasznos lehetne egy párbajon, ahol nem lehetsz törpével, ha visszakapsz a bontásokból, vagy több beépített területet foglalsz. Esetleg egy drága nyersis csoportba mondjuk 2-3-nak is elférne... Szerintem nem tudunk olyan szemet kreálni (túlzások nélkül), amelyik überelnék a tudóst, vagy adott helyzetben vándort...
Quote:
Originally Posted by Princ
A nagykékszámos orik előnyének faragásával, vagy ennek megelőzésével nekem tkp nem célom hogy az áhított tudós és vándor szemet egyszerre fel lehessen venni. Felőlem akár még frissen regelt orival is. SiQ felvetése van annyira rugalmas hogy ez is beleférjen. De attól tartok úgy túlságosan megosztaná a közvéleményt.
Szóval jó lenne függetleníteni egymástól ezt az egy bizonyos megálmodott, fordulás utáni 1 konkrét személyiségválasztást attól az általános, mindegyik szemre kiterjedő, jövőbe mutató, már több szemszögből és alkalommal felmerült céltól, hogy a régen játszók ne kapjanak übertápot. Amerre történetesen ez a téma nagyobbrészt halad is; a tábornok bónusz duplázása felé, ami egy erős szem lenne minden fajnak.
|
Azért, mert van egy tudós, vándor, túlélő, gazdálkodó, kereskedő, tolvaj, varázsló, tábornok, meg nemtommilyen országom, még kell tartsak katonákat, még kell figyeljek a morálomra, a készülimet be kell osszam, stb... Nem azért fogom beütni a másik országot, mert kapok 5% tudós bónuszt, és 2(3) körről támadok...
A több szemesek is emberek!
Quote:
Originally Posted by Princ
Sztm se mindegy hogy megmondod mit csináljak netán esetleg hova menjek, vagy hogy ellenzed a javaslatot. Szóval thx a kiegészítést. Ha tudom, megszolgálom.
|
nem akartalak sértegetni, bocsi...

(már megszolgáltad a múltkor azzal a zölddel, úgyhogy ezt nem csak úgy mondtam...

)