View Single Post
Old 01-15-2010, 17:21
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Szeretném ha ez az előremutató ötlet nem veszne el offként a másik topikban, ezért engedelmetekkel itt fűznék hozzá.
Quote:
Originally Posted by siQ View Post
Ha olyan személyiséggel állnék elő ami első személyiségnek is jó lenne akkor az annyira nagy bónuszt jelentene, hogy senki sem támogatná. Szerintem jelen renszerben 4.-5. taktika függő személyiségeket lehet belevinni a játékba.
Ahhoz hogy ez ne igy legyen át kéne alakitani a személyiségek rendszerét egy kiemelős rendszerbe, ahol mindegyik személyiségnek lenne egy értéke, és igy a meglévő személyiség pontjaidból költhetnél ezekre.
Egy gyors példa:
Tudós-3
Vándor-3
Gazdálkodó-2
Tábornok-2
Tolvaj-1
Varázsló-1

Ha neked van kis kék 4esed, akkor lehetsz: Tudós-varázsló vagy mondjuk gazdálkodó-Tábornok, de Tudós- Vándor nem.

Ezt a rendszert nyilván ugy kéne finomitani, hogy pl egy személyiséges ország bármelyiket felveheti. Meg biztos van egy csomó dolog amire nem gondoltam. De szerintem csak egy valamiképp hasonló rendszerben lenne értelme erősebb szeméyliségek létrehozásának.
Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ebben csak az nem tetszik, hogy egy torpe gazdalkodo lehet erosebb, mint egy felelf vandor.

Nemhiszem, hogy ezt igy be lehetne pontozni, annyi mindentol fugg mikor, melyik a jobb, es plane, hogy kinek.
Ehhez képest most mindegyik szem 1 pontot ér (helyet foglal), ami még kevésbé egyezik a reális értékükkel.

Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Princ For This Useful Post: