View Single Post
Old 01-15-2010, 17:00
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
Erre még reagálok valamit.
Ha olyan személyiséggel állnék elő ami első személyiségnek is jó lenne akkor az annyira nagy bónuszt jelentene, hogy senki sem támogatná. Szerintem jelen renszerben 4.-5. taktika függő személyiségeket lehet belevinni a játékba.
Ahhoz hogy ez ne igy legyen át kéne alakitani a személyiségek rendszerét egy kiemelős rendszerbe, ahol mindegyik személyiségnek lenne egy értéke, és igy a meglévő személyiség pontjaidból költhetnél ezekre.
Egy gyors példa:
Tudós-3
Vándor-3
Gazdálkodó-2
Tábornok-2
Tolvaj-1
Varázsló-1

Ha neked van kis kék 4esed, akkor lehetsz: Tudós-varázsló vagy mondjuk gazdálkodó-Tábornok, de Tudós- Vándor nem.

Ezt a rendszert nyilván ugy kéne finomitani, hogy pl egy személyiséges ország bármelyiket felveheti. Meg biztos van egy csomó dolog amire nem gondoltam. De szerintem csak egy valamiképp hasonló rendszerben lenne értelme erősebb szeméyliségek létrehozásának.
Ezzel egyet értek
Én abban sem vagyok biztos, hogy jelenleg szükség van-e egyáltalán új személyiségre a mostani rendszer mellett.
Mármint el kellene kerülni hogy a tapasztalt játékosok a személyiségek adta bónuszok miatt legyenek nyerők egy kezdővel szemben, és ne a tapasztaltságuk miatt.