Quote:
Originally Posted by Batu
Attól, hogy személyeskedsz folyamatosan nem leszel meggyőzőbb....
Nem tisztességes újrázni?? A szabályok engedik és ezután is engedni fogják, csak a feltételek a kérdésesek.
Továbbra is azt gondolom, hogy kár lenne elvenni ezt a lehetőséget a játékosoktól. Nem könnyű út végigújrázni nagy vagyonokat, biztos vagyok benne, hogy nem fog sosem széles körben elterjedni. Rettentően időigényes és unalmas volta miatt. Ráadásul elég komoly lehetőség lenne elvéve azoktól, akik a körbeforgás helyett próbálnának valamit összehozni a játék legfelső csoportjában.
|
Azert azt elmagyarazhatnad, mi a nehez abban, hogy megnyomod az ujra gombot.

(Plane ha mondjuk nem is az ujrazza, aki "letrehozta" ezt a hatalmas vagyont) Unalmasnak unalmas, de semmikeppen nem nehez. Felhalmozni lehetett nehez, ehhez peldaul lovesem sincs, hogy hogy sikerult, de majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy nem szabalyosan.
(Bar ha vki tud nekem mondani szabalyos modot, hogy tudok belathato idon belul Gbe letrehozni 1.8 milliard tekercset, kap egy vipet!)
(Jelzem, ez az "utolerni a topklant nincs mas esely" szoveg nagyon unalmas, a jelenlegi topklan egyik tagja sem ujrazott, es megis utolerte az akkori topklant, akinek szinten akkora elonye volt mind nepessegben, mind masban.)
En peldaul 3 eve jatszom folyamatosan az 1/A-ban, rengeteg "munkam", idom es gondolkodasom van abban, hogy odajutottam, ahova. Oszinten, miert kellene mar barkinek is utolernie azzal, hogy 500 koronkent megnyom egy gombot?