Quote:
Originally Posted by Remedy
Arrol beszeltek par hozzaszolason keresztul, hogy ugyis megoldhato, par heten belul meg lehet oldani, vazolok egy igen egyszeru peldat.
Tegyuk fel, hogy top szovetseg vagy (mfel nehez top1nek lenni, de nem megoldhatatlan sok diplomaciaval). (ez mar eleve nem a legegyszerubb dolog...) Mondjuk G-ben vagy 80kn, utni mar nincs kit, feletted a befokozas miatt 90kn van egy orszag. Lefele 5 korre van a legkozelebbi szovi. Utni nem tudsz, hiszen a szovi bevedni magat az alatt az 5 kor alatt, mire odaersz, fedezni nem tudsz. Cirka 800 hazat kene epitened, hogy pontban beelozd az orszagot ami az orszagod +47%a, ergo 65% haznak kene lenni Benned, hogy elso legyel, de akkor az alattad levo szovetseg szetszed.
Kerdem en, (szabalyosan!) hogy oldanad meg a helyzetet? Utod lefele az mfekent 20+ korokre? Ez esetben az alattad levo szovetseg a teljesbol ezt eszreveve siman szetszed.
(Ezt most csak azert irtam ide, mert szerintetek olyan konnyu megoldani ezt a helyzetet...)
Mint irtam az elejen, ez csomo jkszt is gerjeszthet...
|
nem is olyan régen első voltál gben, te hogyan oldottad meg?

ha te meg tudtad csinálni miért gondolod, hogy akinek 9 személyisége van ne tudná?
de pl mondok neked egy hirtelen ötletet..
gben mindig van 1700on néhány ori.. 1600rol elindítasz 100 hekit fedezni ráfokozol 1700as orira bevered, egy másik alá bontasz bevered, bejön a 100 hekid, és kb első is vagy.. ha nem, építesz +1-2-3% házat.. ha szöviben is vagy, szövid leveszi a földből a %ot(mivel 1 db 9 szemes lehet csak egyszerre első) akár ők 1700ra fedeznek/ütnek előzőleg, és csak neked kell fokoznod, így még drágának se nevezhető igazán..
de ne vedd állásfoglalásnak, csak nem értem a kérdést egy olyan embertől, akinek nem is olyan régen bőven első volt az orija gben..(nem infókiadás, mert már elléptél

)
de egy kérdés.. az a cél, hogy kilenc szemes orinak csak fedeznie kelljen ahhoz, hogy első legyen?

(meg persze 1-2 mnt

)