Quote:
Originally Posted by Von
Leírom a kedvedért, hogy én anno Raining Blooddal mf félelfként (tehát nem tekiíró gnómokat lopva) 4 milliárd arannyal léptem fel 4. szintre, 1000 körnél.
Most legalább írtál már valamit, hogy miért gondolod azt, hogy nem lehet félelffel vagyonokat lopni. Nos, kb a második hozzászólásomban írtam, hogy kikre érdemes rámenni, és milyen módszerekkel. Sehol senki nem állította, hogy nyersit kellene lopni. A félelf mf-ként tökéletes arra, hogy mindenkit lelopj a gnómokon kívül (pl egyszer loptam 600k tekit óriástól, szieszta nem volt fenn gondolom  ), az, hogy ebből mennyi pénzed lesz, az már csoportfüggő, de általában lehet belőle milliárdos tételben is
Illetve azért nem árt elég sok tervezés a feleshez, meg óvatosság és odafigyelés, hogy tényleg jól jöjj ki a dologból.
Amikor pedig kérdeztem, hogy próbáltad-e már, egyáltalán nem sértésnek szántam, hanem pl én még soha nem voltam elffel, ezért óvatosan adok tippeket egy olyannak, aki arról kérdez.
|
Tudsz Te normálisan beszélni

Nem játszottam sokat félelfel,mert nem voltak jó tapasztalataim,lehet ,h én voltam a béna ,de nem sikerült vagyonra szert tennem.
Ha normálisan kritizálnak el tudom fogadni,de amit Te írtál az lenéző kritika volt azt meg nehezen fogadom ennyi.
Nem akarok ezen veszekedni ez egy játék,remélem Te is így gondolod.