View Single Post
Old 01-11-2010, 14:07
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by csákány View Post
Hol írta ,h félelfel lopta?
Nem mondtam,h nem lehet tekit lopni ,ha nincs kulcs ,de ahhoz elég egy sima gnóm is ahogy Hex írta.
Valamelyik nap 22 volt a kavics az 800 a fegyó,ezért írtam,h ebből nehéz meggazdagodni szerintem 200 hekin, félelfet a 4. szintem jobban el tudom képzelni ,mert ott van ára a nyersnek.
Szerintem ez nem volt akkora ökörség,h lehülyézzenek
Leírom a kedvedért, hogy én anno Raining Blooddal mf félelfként (tehát nem tekiíró gnómokat lopva) 4 milliárd arannyal léptem fel 4. szintre, 1000 körnél.

Most legalább írtál már valamit, hogy miért gondolod azt, hogy nem lehet félelffel vagyonokat lopni. Nos, kb a második hozzászólásomban írtam, hogy kikre érdemes rámenni, és milyen módszerekkel. Sehol senki nem állította, hogy nyersit kellene lopni. A félelf mf-ként tökéletes arra, hogy mindenkit lelopj a gnómokon kívül (pl egyszer loptam 600k tekit óriástól, szieszta nem volt fenn gondolom), az, hogy ebből mennyi pénzed lesz, az már csoportfüggő, de általában lehet belőle milliárdos tételben is
Illetve azért nem árt elég sok tervezés a feleshez, meg óvatosság és odafigyelés, hogy tényleg jól jöjj ki a dologból.
Amikor pedig kérdeztem, hogy próbáltad-e már, egyáltalán nem sértésnek szántam, hanem pl én még soha nem voltam elffel, ezért óvatosan adok tippeket egy olyannak, aki arról kérdez.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Von For This Useful Post: