View Single Post
Old 06-24-2006, 09:38
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

hehe... segítőkész társaságról nekem is van sztorim...
Vampire: diablerie-t akarok elkövetni egy tzimiscén egy fergeteges bunyó közepén.. (már örjöng, alig van vére, simán meg lenne.) kezdeményezést dobunk. 3an is ugyanazt... persze engem vesz utoljára be a KM, aki már a nyakán lógok, és egy erősebb szippantásra porrá hullott volna az a nyavajás.... hát remek... a dög elé ugrik a kis szamurájkardos japán csajszi és beledöf. a kard nem érte át teljesen (harcialakba van a nyavajás) megúsztam hogy átszúrjon. erre a másik agyas tag meg a jackhammerével egy sorozatot ereszt a lábába a tzimiscének ami persze térd felett leszaggatja a lábamat, ahogy a tzimisce előrebukuk a kard átmegy rajta és keresztül szúrja a szívemet, és ugyan nem karóz meg, de szíven talál (nyamvadt luckroll ) és bevisz még pár szint kritikus sebzést. szóval jelenleg a falka tzimiscéje ragasztott a péppé lőtt lábaim helyére egy egy nálam 30 centivel magasabb transzvesztita férfi lábát, ami gusztustalan és mivel nem az én "méretem" ezért elég nehezen mozgok vele... és a karim közelharci karakter... volt, jelenleg hasznavehetetlen kripli, mert ugyan ravnos, de még annyira friss (3 napos Szabbath lapátfej, csak meglepő módon iszonyat szívós és kihúztam vele eddig minden megölési kísérletet, méghozzá alig sebesülve.. a többiek meg a saját hülyeségük miatt tobzódnak a sebesülésüktől. mostmeg már én is az övék miatt ), hogy nem tudja használni rendesen a fantazmát, mivel az atyjával nem találkozott még... (ami megint frankó lesz, mert a karim rasszista )
Reply With Quote