Üdv! Eléggé érint a téma, gondoltam bejegyzek egy kis szösszenetet, bár azt olvasom, hogy felesleges, azért mégis...
Ez egy stratégiai elem, mellyel egy termelő megúszhatja földvesztés nélkül. A termelők azért vannak, hogy termeljenek, a hadik, hogy üssenek. Ha nem lenne ez a stratégiai elem, mi lenne? Minden hadi fenn figyelne, a termelők meg lenn pár k hektáron gyűjtögetnének? Ezzel ki is lehetne írtani jó néhány nagy termelőt, akiknek nagyon fontos szerepe van a klán életében mivel ő miattuk létezik a klán. Ha valakinek van pénze fokozni 100k értéket és el is akarja ilyenért szórni, az tegye meg bátran, mert megszenvedett, sok unalmas napot töltött el azzal, míg előállította a fokozáshoz szükséges pénzt, és ezzel kivédett egy ütést (földet mentett..védeni nem védett) sok vagyont elszórt, amivel a klán nem erősödött, és az emberek elmennek az ország visszacsúszik, ismét lehet ráfokozni, hogy megpróbáljuk a földjét elvinni. A termelő ismét kockáztathat, és szórhatja a klánpénzt. Ez egy nagyon korrekt stratégiai lépés. Mint ahogy valaki ráfokozhat másra, az tehesse meg, hogy elfokoz.
Valaki írta, miért nem teheti meg valaki 3k hekin az elfokozást, mert ott sokkal nehezebb előállítani 15 mrd-t. Elég baj szerintem az, ha 3k hekin is már menekülni kell, egy olyan zsúfolt pontlistánál ami 3k hektár körül van. Fentebb már más a helyzet, az országok barátibbak, és ritkábbak.
Ha valaki elől elfokoznak, az menjen utánna ez a véleményem. Amúgy elég vicces, hogy azok írnak mindig, és azok nyitják a topicot, akik feltörekvők. Múltkor az elfet akarták gyengíteni, most meg eltörölni, nehogy elfokozzanak a kemény orkok elől. Mivan srácok, nem megy a játék????
Észak, Wand, Monró...nem megoldás az, hogy meggyengítünk minden elfet, és új dolgokat hozunk a játékba. Pláne ilyen játékosok akarják ezt. Mert ha én akarnám jólvan...sose tudtam jól játszani, de Ti?? Nah mind1.
Én is feltörekvő vagyok, még sem rinyálok az elfek miatt vagy az elfokozás miatt, aki tudja tegye meg...
Már az elfes témánál írtam:
Alkalmazkodj!!!