Thread: Aréna
View Single Post
Old 01-10-2010, 07:46
Elfi Elfi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Bobesz bá View Post
Nem érzem magam csaló hazug embernek.
Csak eléd fokoztam be
Tehát a rész hazugság, nem hazugság?
Tehát hazug, csaló ember vagy. .

Quote:
1. Leszerelt orikat ti ugyan úgy ütöttétek, mint bárki más, Nektek az az előnyötök megvolt, hogy nagy sereggel tudtok menni, nekem meg hogy közelebb voltak, és figyeltem, mikor mehetek mikor nem.
Mi nem a leszerelt orikat ütöttük, hanem mindenkit, nyilván a leszerelés napján vertük őket is, hogy ne mások jöjjenek fel ezáltal ránk.

Quote:
2. Nem tudhatod mit tettem volna és mit nem. Rég nem érdekelt a helyezés már, csak akkor kezdtem el gondolkozni, hogy megoldható e a leszerelés vagy nem, miután mégis támadtatok..
Dehogynem tudhatom, be is bizonyosodott, fokoztál ígéreted ellenére. .

Quote:
Ti ha nem támadtok az "JKSZ", ha én nem teszek meg mindent az előre jutásért, az is "JKSZ".
Ez nem így van, a JKSZ az, amikor összehangolt támadásokkal segíti egymást két vagy több nem szövetségben lévő, ilyen NEM volt.

Quote:
Abban az Arénában többet kaptam mint bárki más, onnan álltam fel, ahonnan más nem biztos hogy erőltette volna.
Ez vicc, azért álltál fel, mert 3 hétig nem vertünk be és ezalatt 5 sereggel mentél folyamatosan az utolsókra, közben meg mi a többieket felváltva ütöttük, gyakorlatilag előled. .

Quote:
De én továbbra se foglak sértegetni Téged, nem az én stílusom, ezt meghagyom Neked. Kis 5ödik :P
Az nem sértegetés, hogy leírom az igazat, hogy hazudtál, Te meg még el is ismered. .
ELFeledett Vidék (#437487)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Elfi For This Useful Post:
Sponsored Links