View Single Post
Old 01-08-2010, 10:34
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Sziasztok!

Volt valakinek az az otlete, hogy mivel, ha valaki huzamosabb ideig szeretne A-ban maradni, nem tudja ott novelni a szemelyisegei szamat, ezert a B-bol forgo orszag atadhassa a lefordulaskor kapott szemelyiseget az A-s orszagnak.

Rogton jott erre egy olyan korlatozas otlet, hogy ezt maximum 5000 koronkent lehessen megtenni. (Felolem lehet nagyobb is ez a hatar).

Ugy emlekszem, tobbeknek tetszett akkor ez az otlet, gondoltam, nyitok egy temat neki, ne sikkadjon el.

Az ötlet tetszett, viszont nem tudom, hogy mennyire lenne jó, ha az A-ban 1 év alatt mindenki 3szemes lenne.
Én nem választanám, inkább majd feljövök egy több szemessel, mert mégis izgalmasabb egy országgal klánütésekkel feljönni, mint csak úgy csettinteni neki egy személyiséget.
Amúgy is arról volt szó, hogy játéktudás nélkül lehet ücsörögni a top-ban. Akkor most az lenne, hogy játéktudás nélkül több számmal lehet ücsürügni a top-ban?

Csak úgy lenne fair, ha az A-s ország azon a szinten van, ahová a B-snek kellene jutni a TOP% eléréséhez. Mert könnyebb egy 1 személyiséges országgal mindig eljutni a top 30-ig, és ordulás után újra egy személyiségesként végigmenni, mint 5-6 szemet összeszedve lefordítani az A-s országot, és a helyére felütni.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post: