View Single Post
Old 01-06-2010, 11:07
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post
A napokban gondolkoztam a visszatérésen, ezért nézelődök a fórumon, de úgy látszik itt nem sokminden változott.
Szeretem azt hogy mindenki tiszta mint a hó.... mindig csak a másik a rossz.
Kár hogy olyan dolgokat tudtam és tudok sokakról, ami cáfolja minden második szavukat. Annyira mókás, hogy olyan emberek fröcsögnek földleadásról, újrázásról, akik maguk is hasonlókat csinálnak csak épp kevésbé feltünően. (Engem pl nem egy kérdezett MSNen az elmúlt időben, miután egy éve nem is beszéltünk, hogy beverhetné-e, pl a B-s országomat földre, mondván én úgyse játszom vele és úgysincs olyan magasan...) Akinek nem inge úgysem veszi magára... akinek az, az meg tudja, hogy igazam van.
Egyelőre ezt a visszatérés témát azthisem passolom, hátha eljön még az én időm.
Cassy, szerintem meg ez a leheto legrosszabb askalodas, amikor nev nelkul mondasz dolgokat, effektive most az egesz topicot befeketitetted, aki ide irkalt. Szerintem vagy mondd meg, kire gondolsz, vagy tartsd az egeszet magadban. En szemely szerint buszke vagyok arra, hogy meg sose adtam le foldet, nem is kaptam, es nem is fogok. Ujrazni meg meg eletemben nem ujraztam, de egyszer eljohet epp annak is az ideje. Viszont kivancsi termeszet vagyok, erdekelne, ki irkalt Neked ilyeneket msnen....

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
No igen, egy dolog amit ír az ember, de ami szintén fontos, ahogyan írja. Ez a topikcím is olyan király.. nekem például NDK turmixgépem van eladó.

de félre a rizsával; megkérdezhetem mi ez a bizonyos jövőképed, amit említesz több helyen?
Ez engem is erdekelne Batutol, hiszen ez szepen hangzik, de ugy tudom, bizonyos csoportokban meg mindig Tibuval van szovetsegben, szal annyira nem banhatta meg a dolgot... (Igyekeztem minel kevesebb infot kiadni...)