View Single Post
Old 01-06-2010, 10:28
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Szerintem félreérted a javaslatot.

Valóban elhangzott, hogy csak egy adott mennyiséget kapj vissza, én viszont pont azt javasoltam, hogy ilyen ne legyen, hanem továbbra is a teljes fellépő állapotot kapd vissza. Ha kicsi volt, akkor kicsit, ha nagy volt, akkor nagyot.

Duplázhatsz kicsit is, és duplázhatsz nagyot is.

A javaslatom lényege az volt, hogy míg a kicsivel való duplázásnál valóban előfordulhat, hogy tartalékok nélkül valakit szétszednek 500 kör alatt olyan szinten, hogy nem tud már mit kezdeni magával, addig egy sokmilliárdos tartalék mellett ugyanez nonszensz. Ezért ilyenkor több ideig ki kell tartania a sokmilliárdos tartalékkal, mielőtt ismét újrázik, mint valaki, akinek kb 3 napra volt elegendő a tartaléka.
te értettél félre..
pl 5 milla tekit meg tudok újrázni 500 körnként 30szor is, de teszem azt 10 millát már 500-1000-2000... körönként lehet..(nem a szám a lényeg)(így aki 10 milla tekit 2szer annyi ideig íratta hátrányba kerülhet azzal, aki az 5 millát fele annyi ideig)
ezt nem támogatom.. legyen egységes a dolog..
de sok mrd-os tartalékot is el lehet költeni egy hosszabb háborúban, vagy egy okos ellenfél ellen.. A-ban meg egy sok mrd-os tartalékkal még a top30at se fogod elérni..