View Single Post
Old 01-06-2010, 08:38
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Batu View Post
Pontosan. Tehát nem érdekes ki mekkora vagyonnal lép A-ba. Mégis szabályváltozást akarnak sokan ez ügyben. Még mindig nem értem az okát? Azért, mert az alsóbb csopikban néhol olcsóbban lehet javakhoz jutni, mint máshol vagy miért? "Újramatyik" eddig is voltak és ahogy tudom sok vizet nem zavartak igazán, hiszen ahhoz játéktudás is kell.
Valaki összegezné pls, hogy akkor hogyan is lesz akkor az újra ezután? Kissé zavaros így nekem, hogy milyen vagyon hogyan számolódik, esetleg a javak között van-e a súlyozott, stb....
Az én szemszögemből például az az ok, hogy az alsó 4 szinten a felhamozott értékek miatt nem csak néha olcsóbban lehet vásárolni valamit, hanem a sok pénz miatt teljes piacok felvásárlása folyik, valamint utalgatások össze-vissza.

- Nem szeretek úgy harcolni, ha az ellenfelem kiveheti az összes ijat, hogy akkor se tudjak védeni valakit, ha elviekben arra azért pont lenne pénzem. (vagy lovakat, hogy ne támadhassak)
- Továbbá, hogy adott emberek összes ismerősének hirtelen harcnál mindig megtelik a pénztárcájuk utalással.
- Valamint a határtalan pénzszerzés lehetősége szegény könnyen befolyásolható játékosokat csalásra sarkall, ezzel elveszítve országukat a normál csoportokban. Ezen játékosok a kisebb haszon reményében lehet nem csalnak, és tovább élvezhetik a hódítót, ami több potenciális ellenfelet eredményez, a harc meg ugye mindig öröm.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to siQ For This Useful Post: