View Single Post
Old 06-22-2006, 18:00
Mland
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by aúú
Helló!
Mit értesz te beton íjon (csak mert az élőholtad se volt betoníjas)?
Ha megnézed azt az éplistát, amit kezdőnek dobtam össze neked a másik topic-ban, akkor láthatod, hogy ott írtam neked tornyot is a barakkok mellett, tehát íjászod minimum annyi legyen, amennyi tornyot írtam... a többi sereg aránya pedig attól függjön, hogy a szövid orijai milyen felépítésűek...

Amúgy az élő holtad védő ereje 44603, csak kicsit félrevezető az a szám, ugyanis az élőhalottnak nincs védelem varija, így egy ugyancsak 97%-os katmorálos mf tudós óriás átüt téged felülről (tehát nincs 10% bónusza) 3300 elittel (annak a támadója az élőholtad ellen 45223)...
Kedves Aúú!

Köszönöm a másik topic-ban levő éplistát.
Megnéztem és már el is kezdtem az átképzéseket.
Az ajánlásodat fogom alapúl venni és a szerint alakítom ki a szintlépés utáni országomat.
Ezzel, nincs is semmi gáz.
Viszont én mindenképpen szeretnék egy jó erős védelmet a hadi támadás ellen, és keveseltem az íjászokat.
Mivel a 600 hektáros szintlépés után tudok majd új hekiket szerezni amire új tornyokat építek ezért gondoltam nem árt ha több íjászom van.

Csak biztosra szeretnék menni. (MÁR AMENNYIRE EZ LEHETSÉGES)
Mert ha kitámadok akkor az íjászaimat szeretném hátrahagyni.

Véleményed?

Ja, igen. A szövetségeseim országainak felépítéséről még fogalmam sincs, mivel mind fajt váltunk. Tehát marad az egyedi felkészülés.

Last edited by Mland; 06-22-2006 at 18:06..