Quote:
Originally Posted by Dynosaur
szerintem olyan 2-3 fog kijönni, amit nem is csodálnék tekintve, hogy az ork a legerősebb hadis, a hulla meg elég gyenge. De nem azt kéne gátolni, hogy megtámadják, hanem azt erősíteni, hogy kivédje a támadást! 
|
75% barakkos 93% katmorálos full elites hullát egy ork (nem tudós) 2 sereggel betol simán. Hogy miért nincs a hullában torony? Mert akkor nem ér semmit sem a támadóereje. Hogy mf-ként feljebb be tudj ütni valakit, leginkább a 75% ló dukál a hullához, mert egy átlagos orival 75% elitet meg lehet fogni, ha egy picit is ügyes az ember.
De szerintem sem a betegséget kellene piszkálni. Ha hullával magas szinten ütsz vagy pattansz, 3an gyújtanak fel minimum kb, plusz agyba-főbe lopkodnak akár 10 aranyakért is, mert az emberek olyanok, hogyha tudják, hogy nem derül ki, akkor lesüllyednek erre a szintre is...
És e miatt teljesen játszahatatlan, na meg a haderő miatt, mivel full sereggel kitámadva max egy gyengébb, szegény szövitagot tud beverni, és akkor még igény szerint hazakísérnek 12-15 sereggel. Ja és nincs is mit bontani, hogy el tudj távolodni...
Gyújtásrezisztancia vagy üres hekire nagy férőhelybónusz, plusz haderőnövelés és/vagy barakkra férőhelybónusz kell neki, hogy egyáltalán értelme legyen vele játszani... Persze értelmes kereteken belül, de sok számolást írtak le már előttem ebben a topicban