View Single Post
Old 01-04-2010, 23:24
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Killerhez hasonlóan, hogy én se legyek totál off.

Ati javaslata, számomra elfogadható, kiegészítve azzal amit Remy írt, h extrém vagyon felett már az első újra is legyen büntetve.

Batu és None kartársaknak, meg azoknak akik azon nyivákolnak hogy a top klán vagy a nagy országok utol érhetetlenek. Illetve h mennyi katonát termelnek most.

Játékidő 1.000 kör 23.726 kör MEGFELEL
Minimális föld xx.xxx hektár xx.xxx hektár MEGFELEL
Maximális föld 100.000 hektár xx.xxx hektár MEGFELEL
Top30% ideje 336 kör 18.880 kör MEGFELEL

Ez az én feljutás menűm. Mikor én a jelenlegi országommal a klánba kerültem a Big még nem volt top klán de már fent volt a csúcson, tehát nekik sokkal több a játék idejük.

Kedves none vagy batu!

A jelenlegi nagy országoknak is évekbe telt, hogy oda kerüljenek ahol most vannak és meg kellett dolgozniuk azért, h most napi 20-50k-s katona termelések legyen.

Nem ujra matyiztak sem a biges sem egyéb nagy orik. Megdolgozott mindenki a jelenlegi pozicióért.

Hogy mennyire nem a pénz kell nektek a feljutáshoz azt killer elmondta, hiába volt sok pénzetek, le lettetek verve, páran mentek anarhba. A pénz kell a játékhoz, de nem elég.

Nagyon jó ellen példa Monró, akármilyen csöves országgal ha neki vág a topnak, felmegy és közben megtermeli a szükséges anyagiakat, mert tud játszani. Az ujramatyikkal ellentétben.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Gyula For This Useful Post: