06-22-2006, 12:59

| 

| 

Member 

| 
			  | 

Activity: 0% 
	Longevity: 99% 

| 

| 

Quote: 

| 

Originally Posted by Senki

(FO: srác kevés HPval, ellenfél szinte halott... kegyelem lövés szinte amit leadni készül rá a gauss pistollal... igen, de: critical miss. elejti a fegyvert. az elsül,  luck roll, hogy merre lő. a létező legrosszabbat dobja... saját magát találja el a fegyverrel. dobjon sebzést. kidobja a maxot ami minden levonással együtt is éppen 1-el nagyobb, mint a túlélhető legnagyobb sezés... (azaz beviszi a HPját -6ra...) bár lehet én voltam gonosz, hogy luck rollt dobattam hogy merre lő a leejtett fegyver mikor az elsült   )  

| 

Ha már a balsikereknél tartunk... 

DnD3. 
Csata közben rendszeresen előfordult, hogy valamelyikünk segíteni szeretett volna a másiknak, aki épp közelharcot folytatott. Így hát a  segítőkész egyén elővette az íját, és lőtt. Természetesen nem a monsztát találta el, hanem a havert lőtte hátba, több ilyen eset után, már kérni kellett a többieket: csak ne segítsetek...   

Szintén DnD3. 
Félig-meddig természetes barlangban vagyunk, előttünk egy folyosó nyúlik el hosszan. Folyosó végén ajtó. Druida bemegy, az ajtó rázáródik. Kinn tanakodunk mit tegyünk. Betörni nem tudjuk, így a pap indítványozza, hogy gyújtsuk fel. OK, lángoló kezek, az ajtó ég. (Itt lett vége a játékalkalomnak, a következőn meg nem voltam jelen, szóval ezt csak mesélték a többiek.)  
Valahogy kinyitották az ajtót (a pap és lovag). Lovagunk elhatározza, hogy berohamoz a már nyitott, de még égő ajtón (hozzá kell tenni belül elég sötét volt.) Ezt közli a DM-mel, mire a DM: 
- A terep nem alkalmas rohamozásra. 
Lovag. 
- Nem baj, én rohamozok.    
OK, dob: 1. Átesik a küszöbön a pallost meg átszúrja magán valahol válltájékon. Így a pap x körig kénytelen volt őt gyógyítgatni, míg a druida benn egyedül hadakozott két csontvázharcossal...    

Kinek milyen emlékezetes balsikerei voltak? 

Morgena őrizze álmának nyugalmát,  
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!  
/ókyr töredék/

|