Quote:
Originally Posted by Batu
Nem is vártam Tőled mást a személyeskedésen kívül. Sajnállak, ha csak eddig látsz és örülök, hogy ennyire be vannak tojva a topos orik.
Ati az érvelésem leggyengébb pontjába kötsz bele, aféle előételnek szántam csak és ezek szerint félre is értettem a javaslatodat picit.
|
Ne is várj tőlem mást...
Neked azért lenne jó a mostnai felállás, mert az új tagok akkor szépen sokszorozzák nálatok azt a pénzt, amit nem tisztességes (és még finoman is fogalmazok) módon szedte(te)k össze és vittek fel...
Mindenki tudja, hogy miattatok jött létre a felvetés, akkor kellett volna gondolkozni és most senkit nem érdekelne ez az egész újrázásos téma...
De, hát megvolt az arc, azt hittétek, tiétek a világ (legalábbis B)
Így legalább el fog nyúlni az az időszak, ami alatt lehet újramatyizni az összecsalt értékeket

Betojva meg senki nincs, szerintem erre láttatok elég példát...
Csak elege lett mindenkinek (nekem mindenképp), hogy van 1 jó ötlet, ahol Te és none (a másik Fair Lovag) mindent lefelé ujjaztok, hiszen ez a klánodat eléggé hátrányosan érintené...
Nagyon is jó az ötlet, én nem is venném figyelembe, ki hogy áll, hanem alapból 500-1000-2000-4000 körnél engedém az újrát...
Akkor meggondolnátok, újrázzak-e 4k kör múlva vagy termeljek
TISZTESSÉGESEN, mint mások