Quote:
Originally Posted by Batu
Többen rávilágítottak, hogy az A-s top legyőzéséhez a pénz kevés. Ott nagyon jó játékosok vannak. Az "összeújrázás", ha olyan egyszerű dolog lenne, akkor mindenki ezt csinálná. De Te is nagyon jól tudod, hogy rengeteg időt és energiát emészt fel a dolog.
Elmehetünk a személyeskedés felé is, ha akarjátok, bár nem látom értelmét. A hibát elkövettem, a büntetésem megkaptam érte. Mit tegyek még?
A rendszer, mint látjuk működik, a csalókat kiszűri a rendszer, még, ha nagyon ügyesek is esetleg. A nagypofájú, hadisarc követelőket pedig maguk a játékosok vetik ki maguk közül.
|
Én nem személyeskedek, de ugyanannyi idő alatt A-ban össze lehet termelni akkor összeget, hogy az elég legyen jó időre.
Ha már veszély is van benne, kell csinálni egy elfet. 4k hektáron 40%bankkal nyugodtan megél, és igen szép összegeket lehet vele keresni, úgy, hogy nem látnak be hozzá tolvajokkal, csak varázslókkal, de arra meg ott van a fantomsereg. És ha mégis leütik, akkor sem anarchba kerül. Láttam A-ban olyan elfet, amelyik úgy jött fel a TOP-ba, hogy senki sem támadta meg. Párszáz hektár hiányzott neki, és akkor keresett meg, hogy kell-e addig, ameddig lefordul. Asszem 45% bank volt benne.
Nem értem, hogy miért kell megkerülni az A-s termelést. Lehet, hogy jó, de azt sem lehet csinálni folyamatosan, hogy csak ütünk, meg a százmilliárdokat éljük fel. Abba is bele lehet unni. Kell a pihenő, amikor nem igényel mindenkitől hihetetlen aktivitást, amikor ki lehet pihenni az ütések fáradalmait egy védekezősebb, termelősebb felállással.
Mondjuk ez az én véleményem. Tökéletesen tetszik Ati javaslata. Remélem bekerül.