Quote:
Originally Posted by Elfi
Tudom, hogy csak engem akartál megelőzni, mert több pontnyit is fokozhattál volna. .
Ezzel nem nekem okoztál csalódást, mert én tudtam, hogy ez lesz. . 
Ha beleképzelem most magam a szövetségeseim helyébe, akik elérték, hogy ne támadjunk, elég kellemetlenül érezném magam, és kicsit bántana, hogy nem támadtunk téged, ennek pedig az egyik szövetséges látta kárát. .
Persze, ha nem így van, semmi gond, nekem nem kellett bemutatkoznod, mert én már ismertelek. .
És igen, bevertünk az "ígéret" ellenére, egyetlen egyszer tudtam rávaenni a szövimet, mert láttam, hogy pofátlanul ütöd a tök utolsót 5 sereggel és teljesen ránk jössz, és Te megtetted volna, hogy befokozol mindenki elé, ha azzal nyerhetsz, hiába ilyen emberek is vannak. . 
|
Kedves Elfi!
Erősen sarkítasz, és kiemelsz olyan részeket, amik szerintem lényegtelenek
+ Ellentmondasz saját magadnak

Nem szereltem volna be elsőnek, ennek több oka is volt.
1ik, hogy magamnak tettem ígéretet, és nem nektek, és azt be is tartottam.
Másik, hogy elértem a célomat abban az Arénában, amit mondtam is Nektek, és Neked is.
Én jól szórakoztam az ebben a két hónapban. Rettenetesen elvertetek, és még utánna jó páran, kemény munka volt onnan vissza jönni, és ez nem csak annak volt köszönhető, hogy kegyelmet kaptam Tőletek.
Mint Ati is emlegette, sokan szeretnek ott engem, és ezt a szeretet éreztem rendesen ebben az időben