Quote:
Originally Posted by Runner
Köszönöm a gratulációt, de úgy érzem nem csak engem illet egy személyben mivel Mf-ként jutottam fel, de szöviben nyertem meg. Úgyhogy én gratulálnék a szövinknek hogy megnyerte és hogy ilyen tagot talált magának:P
Külön szeretném kiemelni FoundationEmpire (# 605347)-t a kitartó játékáért. Volt a 3. helyen aztán az utolsón is és mégis 4.-ként zárt.
Gratula neki is 
|
Először is gratulálnék Runinak, mert nagyon jól játszott, és nagyon szép győzelmet aratott.
Bobesz bának, avagy Foundationnak én is gratulálnék, persze egészen más miatt, mivel akik befejezték a játékot épp annyira voltak kitartóak, mint ő. És azt hiszem egyértelmű, hogy általában, de jelen esetben mindenképp a győztes szövetség mögötti helyezés kizárólag a diplomácián múlik. .
Bobesz bá diplomáciai érzékével elérte a szövetségeseimnél - akiket nagyon tisztelek, és jó volt velük játszani, remélem még lesz rá alkalom - hogy amikor már nem volt veszélyben Runi és a szövetség győzelme ne támadjuk többet. .
Igaz, ezt ő így nem kérte, szövetségeseim gondolták úgy, hogy játéka kitartó és szimpatikus, amiért megérdemli a szövetség mögötti helyezést, én ezt megírtam neki -hogy tudja, nem azért nem kap több sereget, mert nem tudnánk beütni- olyan formában, hogy diplomáciai győzelmet aratott, úgy néz ki, hogy nem támadjuk többet, ő ezt meg is hálálta azzal, hogy szilveszterkor befokozott elém. .
Tehát gratulálok, hogy sikerült átverned a szövetségeseimet, és gentleman módján tudtad nem csak végigjátszani, de befejezni is az Arénát. .
SÖR!