View Single Post
Old 12-31-2009, 05:49
Takanohana Takanohana is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Szóval 1/A, 1/A és megint csak 1/A.

Gondoltatok már arra, hogy a játékosok zöme nem az 1/A-ban van, és nem is ír ide, mert egyszerűen csak játszani akar? Nem évek alatt mérhetetlen vagyonokat halmozni izzasztó tekiírással, meg idegtépő újrázásokkal, hanem játszani.

Nekem speciel semmi bajom az újrával, sem a vagyongyarapítással. Azzal sincs, ha valaki összeszedte a rengeteg pénzt, aztán átszáguld a csopin és kiköt az A-ban.

Azt viszont direkt utálom, mikor szerzek egy kis földet (nem az 1/A-ban!!) és nem tudom beépíteni, mert a kő eltűnik a piacról, aztán horror áron van napokig. Nem gondolom én, hogy ez direkte azért van, hogy a kevésbé dörzsölt és tapasztalt játékosok szívjanak, nyilván van gazdasági értelme, de ez nem vigasztalja az "átlagjátékost".

Ti mind profik vagytok, "átlagjátékos" nem nagyon ír ide, egyrészt mert nem érti a dolgokat olyan szinten, mint ti, másrészt meg ezért gyorsan le is oltjátok, így elmegy a kedve.

De ha már elfelejtettétek, a játékosok zöme a játékot nem stratégiai lehetőségek tárházának tekinti, hanem olyan játéknak, ami igényel némi előrelátást és stratégiát, de alapvetően a harcról, az akciókról szól.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Takanohana For This Useful Post: