View Single Post
Old 06-21-2006, 10:28
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by rihi
Szerintem egyáltalán nem őrültség az a verzió sem, hogyha minden számítást figyelembe veszünk, az összes faj egyenlően játszható...
Persze ezt a játék szerkesztői pontosan tudják...
Attól függ hogy hogyan számolták ki, találták ki...
Hisz azért amikor megszülettek a végleges fajok, tudatukban voltak hogy ez nagy téma lesz... "Melyik a legjobb faj?"
És hogyha valaki rájön erre, mégpedig ha nem egyenlőek a fajok "játszhatóságai", akkor idővel kiderül hogy melyik a legjobb faj...
De az is lehet hogy pl.: az Élő-Halott fajt azért alkották meg hogy a kezdő játékosok könnyebben belejöhessenek a játékba... amolyan tutorial faj, amely táplálja magát a játékot... akár... :-]
Ám én a zombitól vártam volna vmi varázslatot, vagy valami igazán természetfeletti képességet, hiszen a történetben az áll, hogy a hiedelmek szerint valami nagyon sötét, gonosz erők állnak a háttérben...
Igaz, adtak neki egy olyan tehetséget hogy nem kell kajolnia... De ez nem elég "érdekes" :P
Most arra akartam kilyukadni, hogy tök nyugodtan lehet próbálkozni pl.: a proxy szerveres csalásokkal, itt a játék élménye a domináns!
még ha valami késztetés miatt, nemis az eddigi számolások alapján kijelentett "legjobb fajjal" játszol... ...elfogultság...
inkább éljük bele magunkat a játék történetébe...
szerintem...

Egyetértek mindegyik faj játszható
A hullánál pl. az a lényeg hogy 3 napnál többet ne állj nagyon egy helyben
Ha nem muszáj. úgy hallottam
Reply With Quote