View Single Post
Old 06-21-2006, 09:50
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nem konkrétan egy 20-20as emberre gyártottam az orit, ilyen aránnyal mentem már fel A-ba... csak végén szöviben, és ezért ott 55% barakk volt full elittel -tehát nem fiktív, hanem kiszámoltam hogy milyen ember ellen jó 1v1-ben. Amúgy 1v1-ben az ember eleve nem fog csak úgy megélni sztem, mert ekléggé kevéske varijával csak embereket és hullákat gömbölsz, a tolikkal meg a tolisok esnek még ki...
Ez a félig éhezős ember már valóban szép -a varitöbblettel már eléggé jól el lehet lenni gondolom... ha a varikat fel lehet tenni 1k hekin 4550 varival, akkor tényleg jó lehet, de tartom, hogy MF embered kevésbé életképes mint az MF óriás
Amúgy azt is tudom hogy milyen 10400 toli bizonyos hekiken.... khm... egy évvel ezelőtti állapotokban -akkoriban 10400 tolis elfem (sok varival, hogy nem tolták le a készüli soha) a legjobb tolisokat kerülgetve(na jó, ügyeskedve ) tudott csak haladni 700 hekin. Nem attól féltem hogy leártanak, és utána beférnek, hanem hogy full készültségemmel is éppen beférnek.... ezért mondtam hogy pl egy 3. szinten levő 1000 hekis 10400 tolis ország nem biztos hogy biztonságban van... de igen, a körülmények