View Single Post
Old 12-27-2009, 13:58
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Javaslatom:

-Álljon vissza az, ami régen volt, hogy 1000 kör játékidő (vagy akkor kicsit több) bárhol A-ban (akár 1M, akár 1 ponton) és lehessen fordulni 5-re (Ati, ez miért lett megszüntetve?)
-Aki B-s orit akar fordítani úgy, mint eddig, annak ez ne legyen elég, neki továbbra is a mostani rend szerint A-ban top30% 336 kör + a többi feltételnek teljesülnie kell...

Véleményen szerint a kevés pénzzel rendelkezőknek (Ők általában nem is akarnak mást, csak fordulni) ez lehet(ne) az ideális megoldás...
Szerintem....
Pool azért lett megváltoztatva, hogy ne legyenek ingyen a kék számok és ne legyen az, hogy játéktudás vagy különösebb befektetett munka nélkül előnyhöz jusson bárki, mert igen is elönyt jelent minden egyes kék szám (lehet, hogy nem túl sok előnyt, de sok kicsi sokra megy)

Tehét továbbra is úgy látom, hogy vagy Padlócsempe vagy az általam tett javaslat tudna javítani a jelenleg kialakult helyzeten.
Zárójelben megjegyzem neked, hogy nem A-ban először járó játokosok vetették fel az elf mocsár problémáját, a nagyok is látják és elismerik hogy ez probléma, amin addig kell változtatni mig nem okoz nagyobb károkat.

Pool ezenfelül kértem, hogy ne nevezzük az esetlegesen létrejövö új csoportot 2/C-nek mégha az eredeti javaslat erröl is szólt, de mint irtam ez a megnevezés zavart okoz a fejekben.

Extra morál romlást feleslegesnek tartok, legyen ugyan úgy mint a többi csoportban. Hogy az első lépőké lesz a piac meg a hatalom az szerintem egyébként hülyeség, én mikor felléptem, az A-ba, akkor tán a jász barbároké volt a hatalom meg a piac, aztán sok más klán uralta ezt. Mindig van valamelyik csoportban valaki aki nagyobb befolyással bír a piacra és ez mindig változik is, úgy látszik ez a játék helyes működése.

A szigorítást illetően, esetleg egy minimum hekit meg lehetne határozni a forduláshoz, mondjuk lehetne 3200 heki, azt hiszem ez lenne a következő lépcső a 2400 után.

Itt igazábol most már hasznos lenne Ati véleménye, hogy érdemes e még ebben az irányban gondolkodni vagy egy teljesen más vonalon kellene e keresnünk a probléma megoldását.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote