View Single Post
Old 12-26-2009, 18:56
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Az elfek eltűnnének, ha nem lenne szükség 1/A-s orira a forduláshoz, illetve nem lenne lehetőség B-ből fordulni, mert semmi értelme nem lenne tamagocsi orival üldögélni A-ban.
Hát, nem is tudom. Megint csak magamból kiindulva (mert másokból nemtok ), én 100%, hogy nem fordulnák le akkor sem, ha nem kellene A-s ori a forduláshoz. Ki védené meg a klánokat, a betonorkok? Bevallom, nem rossz, hogy nem kell minden 1000 kör után 2400 hekiről feltépni 450k körülre A-ban, de nem ez a fő célkitűzésem. Igaz, régóta nem tudok 1 hekit sem haladni A-ban, de majd kialakul.
Ha meg csak A-ból lehetne fordulni, akkor mi értelme a jelmondatnak: "Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...".
Én most is azt mondom és szerintem ezt is fogom: Nem látom azt, hogy annyira nagy baj lenne az 1/A-val, vannak szép egyéni és klánütések, izgalmas kláncsaták (Pék vs Dragon).
Megy itt a szövegelés, hogy mentsük meg az 1/A-t...
De kérdezem én, hogy MITŐL?????
Ha kapok rá választ, akkor meg kérdezem: ERRŐL AZ ELFEK TEHETNEK?

Vki adna rá választ?
De ne azt, amit már korábban írtam:

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
De ne azzal gyertek, hogy "nem tudok haladni az orkommal", "nincs kit ütni klánban, csak bunkerklánokat", "jajj, nem tudok topba kerülni az elfek miatt"
Nem akarok másokról véleményt alkotni, de azért ne várjátok már, hogy csak úgy kés a vajban módjára fog menni a haladás A-ban. Néha az ember koppangat is jó párat. Ha kivesszük a bunkerelfeket, majd lesznek olyan bunkermásfajok, hogy csak néztek.
Nekem 2.400-ról 1.5 év alatt sikerült felérnek 530.000 értékre...

Egyáltalán mikortól számít egy elf bunkernak? Nekem jó pár klántársam végott már be olyan elfet, amelyikre itt biztos sokan rásütnék a bunker jelzőt...

Köszönöm!

Last edited by Pool; 12-26-2009 at 19:04..
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post: