Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Az elfek eltűnnének, ha nem lenne szükség 1/A-s orira a forduláshoz, illetve nem lenne lehetőség B-ből fordulni, mert semmi értelme nem lenne tamagocsi orival üldögélni A-ban.
|
Hát, nem is tudom. Megint csak magamból kiindulva (mert másokból nemtok

), én 100%, hogy nem fordulnák le akkor sem, ha nem kellene A-s ori a forduláshoz. Ki védené meg a klánokat, a betonorkok? Bevallom, nem rossz, hogy nem kell minden 1000 kör után 2400 hekiről feltépni 450k körülre A-ban, de nem ez a fő célkitűzésem. Igaz, régóta nem tudok 1 hekit sem haladni A-ban, de majd kialakul.
Ha meg csak A-ból lehetne fordulni, akkor mi értelme a jelmondatnak: "Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...".
Én most is azt mondom és szerintem ezt is fogom: Nem látom azt, hogy annyira nagy baj lenne az 1/A-val, vannak szép egyéni és klánütések, izgalmas kláncsaták (Pék vs Dragon).
Megy itt a szövegelés, hogy mentsük meg az 1/A-t...
De kérdezem én, hogy MITŐL?????
Ha kapok rá választ, akkor meg kérdezem: ERRŐL AZ ELFEK TEHETNEK?
Vki adna rá választ?
De ne azt, amit már korábban írtam:
Quote:
Originally Posted by LiverPool
De ne azzal gyertek, hogy "nem tudok haladni az orkommal", "nincs kit ütni klánban, csak bunkerklánokat", "jajj, nem tudok topba kerülni az elfek miatt"
|
Nem akarok másokról véleményt alkotni, de azért ne várjátok már, hogy csak úgy kés a vajban módjára fog menni a haladás A-ban. Néha az ember koppangat is jó párat. Ha kivesszük a bunkerelfeket, majd lesznek olyan bunkermásfajok, hogy csak néztek.
Nekem 2.400-ról 1.5 év alatt sikerült felérnek 530.000 értékre...
Egyáltalán mikortól számít egy elf bunkernak? Nekem jó pár klántársam végott már be olyan elfet, amelyikre itt biztos sokan rásütnék a bunker jelzőt...
Köszönöm!