View Single Post
Old 12-26-2009, 17:36
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Xeper: nem hiszem, hogy szakadék lenne az elfek helyén, a javaslatom csak hosszú távon orvosolná a problémát, ahogy kikopnának a bunker elfek az A-bol úgy kerülnének a helyükre azok a játékosok akik játszani akarnak.

Az újonan létre jövö csoport sem lenne rögtön egy leány álom, hisz annak is idő kellene, hogy feltöltödjön és hogy kialakuljon a piac.

Padlócsempe: Idézd be légyszives a javaslatod, mivel több elf topic is van, nem tudom hogy a szóban forge javaslat hol és mikor hangzott el.

Volt sok javaslat, jobbak roszabbak, de azt hiszem abban egyet értettünk, hogy nem működik az hogy játékra kényszerítsük azokat akik nem akarnak játszani. Többen azt kifogásoljuk, hogy ne kapjon kék számot az aki nem tesz meg annyit érte mint mások. (szerintem ez teljesen jogos)
Abban is egyetértés volt, hogy a két külön céllal játszó játékos tábort külön kell választani, itt jöttek, olyan javalatok, hogy csak fix hekiig keljen felmenni, vagy a top 20-30-50 ori ne számítson bele a pontlistába.
Ezek félmegoldások szerintem. Ezért favorizálom a saját ötletem. Szerintem ennél egyszerübben nem lehet kezelni ezt a problémát.

Nem is igazán értem az ellenzőket, hogy kinek miért fáj ez a lehetőség. Nem hiszem hogy bárkinek kára származna ebböl.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote