Quote:
Originally Posted by Xeper
..
Nekem pusztán az a gondom ezzel, hogy most ahol sokak számára üthetetlen országok vannak, ott egy idő múlva semmi nem lesz, csak egy nagy szakadék. Ez szerintem ártalmasabb, mint ahogyan most a játékban vannak. Korábban kifejtettük páran, hogy az elfek így is a végzetükbe rohannak kb, mert a 30% és a 10% határok közelednek egymáshoz, előbb-utóbb kialakul az a helyzet, hogy elfnek szívás lenni, betonból támadó országgá kell alakulni, különben esélytelen a követelmények teljesítése, azaz rengeteg kombinációs lehetőség fog kialakulni záros határidőn belül a betonelfek kárára. Efölött valahogy a többség átsiklott.
|
nem feltétlenül igaz, hogy nem lesz ott senki, mert így lehetőség lesz arra, hogy játsz A-ban, próbálkozz nyugodtan, kipróbálj bármit, mert nem kell sietned hiszen attol még fordulhatsz, hogy itt topbol kiütnek.. így talán eltünnének a szinte beüthetetlen elfek, akik max lehiénáznak..

de jöhetnének helyett új orik..
Abban elvben igazad van, hogy a top30 utoléri a top10et elfeknek problémát okozhat, de ha továbbra is az a cél, hogy bből forgassanak orit, akkor is sokan maradnak elfek szerintem, és erőlködnek.. de ha hirtelen leforognának, és mindenki más fajjal jönne legközelebb, akkor is egy idő után újbol kezdenék, és megint bebetonoznák magukat a topba elffel, mert úgy a legkönnyebb..

Nem az elfekkel van a probléma, hanem hogy b-ből lehet forogni.. és hogy ehhez A topban kell ori.. de ezt eltörölni nem lenne jó, mert azzal az A-ban aktívan játszókat is büntetnénk.. ezért nem tűnik rossz megoldásnak Gyula ötlete.. forogni is lehetne, és A-ban is játszani egyszerre..