Quote:
Originally Posted by none
Ez esetleg úgy lenne jó, ha b-ből fordulás helyett lenne egy másik csoport..
vagy így gondoltad?
létrehozhatnál neki egy új témát a megbeszélésekben.. 
|
Azt hiszem ebben vagy egy másik elfes topicban kifejtettem.
Aki nem akar A-ban a klánrendszerben játszani, azoknak lenne egy másik 1. szintü csoport, ahol ugyan ugy kellene játszani mint az alsóbb szinteken.
Ugyan úgy teljesíteni kellene minden feltételt mint az alsóbb csopikban, kis számtol függően magasabb top %-ot, 2000 kör után lenne morál romlás, lenne max heki és 100k mint az A-ban. Aki nem akar a klánrendszerben játszani teljesít öt szintet, kék 4-essel mint az 5 szinten a top 10%-ot és megkapja a következő számot.
Szerintem igy nincs ingyen a kék szám, és nem lenne tele az A olyan emberekkel akik nem akarnak játszani az A-ban.
Erre ugyan megkaptam h hülyeség, mert h ez olyan mintha a B-ben kellene több időt eltölteni. De nem szerintem ez egyáltalán nem olyan, egxy új csoport új célokkal, kék számtol függő nehézségi fokkal. Akinek ez is problémát okoz és igy sem akar játszani csak azt hiszi h ülni kell a kék számért azt nem értem h miért játszik ezzel a játékkal mikor lehet tevét is nevelni.
szerk: az sem hülyeség amit mondasz, akinek van az A-ban országa és ott játszik az sem fordulna a b-böl 2000körrel hanem menne a másik A-ba játszani, sokszor a B is egy nagy állóvíz a fordulásra várók miatt. Igazad van igy kellene. Ha megvalósulna ez a javaslat akkor egyáltalán ne lehessen B-böl fordulni.