View Single Post
Old 06-20-2006, 18:11
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel
Ilyen alapon összehasonlíthatjuk az óriást a hullával is, és meg lehet egyezni egy döntetlenben ott is, mivel az óriás nem tudja pusztán varikkal hazavágni, lévén hamarabb fogy a készülije mint ahogy a hulla helyreállítja az elszenvedett károkat Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy az óriás az erősebb. Talán nem véletlen, hogy többen játszanak óriást mint embert, még A-ban is, ahol a tekizés nem okoz olyan jelentős kárt
nos, talán azért, mert az 1/a-ban biza az óriással lehet ütni is, míg az emberrel nem, lévén az ember sosem hoz össze annyi támadó erőt, hogy átmenjen egy 45+15, vagy 50+10-es orin... és nem, az baromság, hogy ez az összehasonlítás ugyanaz mint ha zombilva raknád össze, ugyanis ha kicsit vennéd a fáradtságot, akkor utánaszámolhatnál, vajh mennyi védőt lehet összehozni egy embernek (mondjuk nem is nagyon dúrván seregre kiélezett orival, legyen 25/25-ös ori), akinek nincs eszetlen sok tolija, csak mondjuk 3-4e és mekkora támadó kell egy óriásnak ahhoz, hogy átüsse... de tudod mit, számoljunk kicsit együtt... 100 tudós óriás paci támadóját és 100 ember íjászét 30% torony védővel...

Óriás támadó alulról 100% katmorállal:
100*1.35*1.15*1.07*1,1 = 183
Ember védő 100% katmorállal:
100*1.35*1.3 = 176

Szerintem az értékekből elég jól látszik, hogy közel azonos a támadó és a védő értékük akkor HA az óriás alulról tud támadni... és az embernek persze meg kell, hogy legyen a 15% torony is, amit nem túl nagy őrdöngősség összehozni...
Szóval de, igenis ki lehet hozni az óriást és az embert döntetlenre még 1/a-ban is... csak sosem lesz vezető szerepű ori 1/a-ban mert nem elég erős hozzá és elveszti a kevés variból jövő előnyét is, hisz ott majd mindnekinek kevés a varija...
És születnek emberek.
Reply With Quote